Smile B2B: een outdoor event op maat van jouw bedrijf.

Smile B2B

Let’s take your company outside.

arrow

 
 
 

Uniek

Een outdoor event voor jouw bedrijf is “one of a kind”. Of je nu een product presentatie, personeelsfeest of groepsbrainstorm wil plannen, doe het outdoor en het wordt uniek. Verras je klanten, medewerkers of relaties met iets nieuws, en neem hen mee naar buiten.

Persoonlijk

Een outdoor event bouw je op maat van jouw bedrijf. Buiten is de enige locatie waar je echt vrij spel hebt. Alles start immers van een leeg blad. Dat kleur jij in zoals je zelf wil, en wij werken het af met een prachtige productie. Misschien iets meer, en zeker niets minder.

 

Beklijvend

Er is niets vergelijkbaar met de sfeer van buiten. De geur van versgemaaid gras, en het pure gevoel van vrijheid. Een ervaring die jouw gasten niet snel gaan vergeten. Alles kan vandaag, want het is jullie outdoor event.

Flexibel

Nagenoeg alles is mogelijk wanneer je van nul begint op te bouwen. En dat is fijn. Zowel qua timing, als productie of locatie, maar ook qua gelegenheid, thema of het doelpubliek van je evenement. Een buitenfeest past zich aan aan jullie wensen, en niet andersom.

Eindeloze mogelijkheden

An outdoor event is a blank canvas. Start painting.
 

Je bouwt wat je wil

Willen jullie een dorp van tipi’s zodat iedereen samen kan overnachten, of bouwen we een constructie met containers? Een houten afdak, een stoere stretch of een kinderdorp in de vallei voor jullie familiedag? Dat kan. Liever ergens in een oude schuur of industrieel pand? Dat kan ook.

Waar je wil

Een feest op de parking van jullie kantoor, of in de wei van de achterbuur. Of bladeren uit onze uitgebreide selectie van de meest magnifieke stukjes natuur die wij met de glimlach voor jullie hebben uitgezocht. We gaan met plezier op zoek naar de ideale omgeving voor jullie evenement. Wij zijn flexibel, net als onze diensten.

 

Wanneer je wil

Bij een buitenfeest hoef je gelukkig geen jaren op voorhand “de zaal vast te leggen”. De natuur heeft meestal nog wel ergens een plekje vrij. Last minute of zelfs onbezonnen, het hele jaar door en de klok rond: Het kan. En ja, dat geldt ook voor onze koude vriend, de winter, en onze natte vriend, de herfst. Geen probleem.

Waarvoor je wil

Een outdoor event kan voor elke gelegenheid, het is verrassend en het kan groots of klein en intiem. Personeelsfeesten, productlanceringen, presentatiedagen of congressen, jubileums of beurzen, en wat u verder kan bedenken of wat uw bedrijf nodig heeft. Wij bouwen het feest en de beleving die júllie wensen.

 
 
 

Laat je inspireren

Als je het kan bedenken zijn wij er voor jou om het te bouwen.

Een management-campfire meeting op een heuvel.
Het jaarlijks personeelsfeest in een tent.
Discover Belgium, of zelfs Europe, met jouw internationale gasten.
Een sportevenement in een unieke omgeving.
Ontbijten met z’n allen in de natuur.
Een productlancering die écht uniek is.
Incentive sleepovers met foodtrucks en een dansfeest in de vallei.
Decors en constructies, op maat gemaakt voor jullie.

Contacteer ons met jullie idee!


 
 
 

Weer of geen weer

Een outdoor event kan het hele jaar door
 

Zomer

Wie buitenfeest zegt, denkt aan de zomer. Ideaal, want in de zomer is het inderdaad heerlijk buiten. Gasten ontvangen onder de blote hemel, een mooie tent, en grote terrassen met zicht op groen. En mocht het regenen zorgen we voor warme en droge overkappingen. Dit wordt een belevenis om nooit meer te vergeten.

Winter

Ook de winter leent zich perfect voor een outdoor event. We krijgen een tent of tijdelijke structuur net zo warm als een andere locatie. En de charme is ongezien: gezellige haardvuurtjes en dekentjes, warme tapijten, winterse decoratie. Of we doen alsof het zomer is en werken rond een kleurrijk thema, terwijl er buiten 10 cm sneeuw ligt. Jullie zijn de baas – héérlijk.

 

Regen

Maar wat als het regent? De magie van buiten staat of valt niet met regen, geloof ons. Er zijn heel wat manieren om ons te wapenen, en met verwarmingselementen en overdekte wandelwegen zetten we slecht weer al gauw buitenspel. Trouwens, buiten lekker regenen en terwijl je lekker warm binnen zit, en dat in het midden van de natuur – weinig gezelligers dan dat, toch?

Wat als?

Natuurrampen en overstromingen? Wij zijn natuurlijk geen tovenaars. Zoiets hebben we niet in de hand. Maar zo’n extreme situaties zijn uitzonderlijk en vaak kunnen we dit opvangen met bijvoorbeeld een last-minute verhuisoptie naar een indoorlocatie. We denken met u mee, we are here to make you Smile.

 
 
 

Locaties

We don’t need a venue, we build one.

Een outdoor event kan overal. Bij jullie op kantoor of op een van de prachtige locaties in ons portfolio, waar we vrij spel hebben en van nul kunnen beginnen bouwen. Van de Kempen tot Wallonië, de Kust en de Ardennen, of aan de andere kant van de wereld. Dit is jullie evenement.

 

Jouw locatie

Kent u het spreekwoord “U een wei, en de rest doen wij” ? Wij bouwen jullie bedrijf, parking, tuin, veld of weide om tot het decor van jullie dromen. Zeg maar waar je het wil. Kijk, het staat er al.


Onze locatie

Daarnaast biedt Smile een aantal uitzonderlijke buitenlocaties aan, geschikt om elk gezelschap onder te dompelen in de natuur. Denk aan een prachtige weide rond een vijver, of een veld met zicht op een vallei. We houden uiteraard ook rekening met parking en bereikbaarheid, en gaan met plezier op zoek naar net dié plek die jullie evenement nodig heeft. Alles is mogelijk, hadden we dat al gezegd?


Buitenland

Moet en zal jullie event op het hoofdkantoor in X door gaan? Of heb je een incentive trip in gedachten op de stranden in het zuiden of een in wijngaard in Frankrijk? Smile heeft een leuke telefoonboek met internationale contacten en bouwt jouw “destination event” waar je het wil.


Indoor

We hebben dan wel een hart voor buitenfeesten, onze passie en ervaring ligt bij het creëren van evenementen, van belevenissen. En die kan je met de juiste overtuiging overal bouwen. Dus natuurlijk staan wij ook paraat om uw indoor projecten mee te bouwen. Alles kan.


 
 
 

Contacteer ons

Make me smile
 
 
 

Onze diensten

You are going to be pampered in every single way

Wij zijn dromers en doeners. Flexibel en steeds op zoek naar net dát waarmee we jullie de allerbeste service kunnen bieden. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Wij zijn écht hier to make you Smile.

 

Locaties

Wij hebben een aanbod van de meest geweldige buitenlocaties overal ten velde, en we werken dagelijks verder aan de uitbreiding van ons netwerk om de mooiste weides en stukjes groen te bundelen. We hebben of vinden vast en zeker de locatie die bij jullie past.

Logistiek

Wij zorgen voor alle “essentials” voor jullie buitenfeest en zijn het gewoon om “van nul” te vertrekken. Stroom- en watervoorzieningen, rijplaten en wandelwegen, tenten, koelwagens en buitenkeukens. Wij nemen de logistieke uitdaging van een outdoor event graag uit jullie handen.

 

Totaalservice

Wij zorgen voor de volledige beleving van jullie evenement, en vertrekken hierbij even graag vanuit een duidelijk briefing als vanuit een ruw idee. Logistiek is het begin, en dan volgt de inrichting, techniek, de animatie en decoratie, het transport van je gasten, en wat je verder maar wenst. Daarnaast zorgen we voor een duidelijke, transparante en vriendelijke opvolging. Ons doel is to make you Smile tijdens elk aspect van onze samenwerking.

Maatwerk

Diep van binnen zijn wij bouwers, en we houden ervan om nieuwe dingen te ontwikkelen en unieke dingen te maken. Van decoratieve tentstructuren tot tribunes of catwalks. Ons uitgebreid netwerk met een combinatie van de beste leveranciers, de handigste vakmannen en de creatiefste kunstenaars, laat ons toe om bijna elk idee naar een verbluffende realiteit te vertalen. Laat ons weten waar u van droomt. Uw flexibiliteit is onze troef.

 
 
 

Over ons

Smile is een gloednieuw evenementenbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op stock en een buitengewone voorkeur voor de natuur. Wij hebben als doel de mooiste buitenfeesten ter wereld te bouwen en willen het jou als onze klant zo goed mogelijk naar je zin maken. We are here to make you Smile.

Contacteer ons


 
 
 

#smileinspire

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Top