Buitenhuwelijk - onvergetelijk dankzij Smile Outdoor

Outdoor Weddings

There’s nothing more romantic than an outdoor wedding.

arrow

 
 
 

Betoverend

De natuur om je heen, de geur van gemaaid gras. Weet je nog? Dat betoverende gevoel zet de toon voor jullie onvergetelijke dag. Alles kan vandaag, it’s an outdoor wedding. Beter nog, it’s your outdoor wedding.

Persoonlijk

Een outdoor wedding is júllie feest. Maar dan echt dat van jullie. Er zijn zo veel elementen die samen dat ene droomplaatje vormen. Het is als graaien uit een snoeppot. En bij een outdoor wedding is die nagenoeg bodemloos.

 

Puur

Er is niets vergelijkbaar met de sfeer van buiten. De puurheid van moeder natuur ervaren met zicht op groen. Een outdoor wedding is een unieke en betoverende ervaring.

Flexibel

Nagenoeg alles is mogelijk wanneer je van nul begint op te bouwen. En dat is fijn. Zowel qua timing als productie als locatie, maar ook qua sfeer en opzet voor jullie buitenhuwelijk kan alles. Een outdoor wedding past zich aan aan jullie wensen, en niet andersom.

Eindeloze mogelijkheden

An outdoor wedding is a blank canvas. Start painting.
 

Wat je wil

Willen jullie een dorp van tipi’s, of een houten pergola in het midden van de tuin? Een transparante tent met groot terras, een stoere stretch of een elegante paviljoentent? Gaan we voor een rustieke sfeer, een festivalsetting of heb je liever bohemian chiq? Jullie willen een Big Fat Greek Wedding? Dat kan.

Waar je wil

Trouwen bij jullie thuis of in de wei van de achterbuur. Of bladeren uit onze uitgebreide selectie van de meest magnifieke stukjes natuur die wij voor jullie hebben uitgezocht. We gaan samen op zoek naar de ideale omgeving voor jullie droomfeest. Wij zijn flexibel, net als onze diensten.

 

Wanneer je wil

Bij een outdoor wedding hoeven jullie gelukkig geen jaren op voorhand “de zaal vast te leggen”. De natuur heeft meestal nog wel ergens een plekje vrij. Zomer, winter en ook in de herfst of in de lente, een outdoor wedding kan het hele jaar door. Zelfs last minute of onbezonnen, het kan.

Hoe je wil

Trouwen jullie voor een klein gezelschap in de meest intieme sfeer, of liever een groots evenement voor iedereen, met alle toeters en bellen? Warm, los en gezellig of strak, keurig en klassiek? Van coöperatieve samenwerking tot all-in service, wij bouwen de beleving die júllie wensen. Bij een outdoor wedding zijn jullie de baas.

 
 
 

Laat je inspireren

Als je het kan bedenken zijn wij er voor jou om het te bouwen.

Zicht over een vallei en een uitgestrekt landschap.
Trouwen in een maïsveld.
Overnachten in een zelfgebouwd tentendorp.
Jullie ceremonie onder de blote hemel.
Ontbijten in de tent met de getuigen en familie.
Een zuiders afdak met hangende druiven om onder te lunchen.
Leuke foodtrucks of een gezellige BBQ.
Met vrienden en familie het feest opbouwen, een hele week lang.
Een winterwedding in de tuin van oma.
Buiten trouwen zoals in Toscane. Maar dan in België. Of in Toscane.
Decors en constructies, op maat gebouwd voor jullie.

Contacteer ons met jullie idee


 
 
 

Weer of geen weer

Een outdoor wedding kan het hele jaar door
 

Zomer

Wie Outdoor Wedding zegt, denkt aan zomer. Ideaal, want in de zomer is het inderdaad heerlijk trouwen. Je ceremonie onder de blote hemel, een mooie tent, en grote terrassen met zicht op groen. En mocht het regenen zorgen we voor warme overkappingen of een ander plan B. Dit wordt de mooiste dag uit jullie leven.

Winter

Ook in de winter is het prachtig buiten. We krijgen een tent of tijdelijke structuur net zo warm als een andere locatie. En de charme is ongezien: gezellige haardvuurtjes met winterse decoratie, of we doen alsof het zomer is en werken rond een kleurrijk thema terwijl er buiten 10 cm sneeuw ligt. Jullie zijn de baas – héérlijk.

 

Regen

Maar wat als het regent? De magie van buiten staat of valt niet met regen, geloof ons. Er zijn heel wat manieren om ons te wapenen, en met verwarmingselementen of overdekte wandelwegen zetten we slecht weer al gauw buitenspel. Trouwens, buiten lekker nat terwijl jullie binnen warm en droog zitten – weinig gezelligers dan dat, toch?

Wat als?

Natuurrampen en overstromingen? Wij zijn natuurlijk geen tovenaars. Zoiets hebben we niet in de hand. Maar zo’n extreme situaties zijn uitzonderlijk en kunnen we bijvoorbeeld opvangen met een last-minute verhuisoptie naar een indoorlocatie. We denken met u mee, we are here to make you Smile.

 
 
 

Locaties

We don't need a venue, we build one

Een buitenhuwelijk kan overal. Bij jullie thuis of op een van de mooie en charmante locaties die wij voor jullie hebben geselecteerd. Van de Kempen tot Wallonië, de Kust en de Ardennen, of aan de andere kant van de wereld. Dit is jullie droomhuwelijk.

 

Jullie locatie

Kennen jullie het spreekwoord “U een wei, en de rest doen wij” ? Wij bouwen jullie tuin, veld, weide, parking of huis om tot het decor van jullie droomhuwelijk. Zeg maar waar jullie het willen. Kijk, het staat er al.


Onze locatie

Daarnaast biedt Smile een aantal uitzonderlijke buitenlocaties aan, waar het heerlijk trouwen is. Denk aan een prachtige weide rond een vijver, of een veld met zicht op een vallei. We gaan met plezier op zoek naar de plek van jouw dromen. Alles is mogelijk, hadden we dat al gezegd?


Buitenland

Moet en zal jullie feest op een wijngaard in de Provence door gaan? Of hebben jullie het liever op de stranden van Ibiza of op een rooftop in New York? Smile heeft een leuk telefoonboek met internationale contacten en bouwt jullie outdoor “destination wedding” waar je het wil. Hebben jullie zelf connecties? Prima, dan werken we samen!


Indoor

We hebben dan wel een hart voor buitenfeesten, onze passie en ervaring ligt bij het creëren van evenementen, van belevenissen. En die kan je met de juiste overtuiging overal bouwen. Dus natuurlijk staan wij ook paraat om jullie indoor projecten mee te bouwen. Met plezier. Alles kan.


 
 
 

Contacteer ons

Make me smile
 
 
 

Onze diensten

You are going to be pampered in every single way

Wij zijn dromers en doeners. Flexibel en steeds op zoek naar net dát waarmee we jullie de allerbeste service kunnen bieden. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Wij zijn écht hier to make you Smile.

 

Locaties

Wij hebben een aanbod van prachtige buitenlocaties overal ten velde, en we werken dagelijks verder aan de uitbreiding van ons netwerk om ook in jouw buurt de meest magnifieke weides en stukjes groen te bundelen. Heb je zelf een mooie locatie aan te bieden, dan kan je ons hiermee ook contacteren.

Logistiek

Wij zorgen voor alle “essentials” voor jullie buitenhuwelijk en zijn het gewoon om “van nul” te vertrekken. Stroom- en watervoorzieningen, rijplaten en wandelwegen, tenten, koelwagens en buitenkeukens. Wij nemen de logistieke uitdaging van een outdoor wedding graag uit jullie handen.

 

Totaalservice

Wij zorgen voor de volledige beleving van jullie huwelijksfeest. Logistiek is het begin, en dan volgt de inrichting, techniek, op maat gebouwde animatie en decoratie, muziek, aankleding van jullie ceremonie, transport van de gasten, en wat je verder maar wenst. Daarnaast zorgen we voor een duidelijke, transparante en vriendelijke opvolging. Ons doel is to make you Smile tijdens elk aspect van onze samenwerking.

Maatwerk

Diep van binnen zijn wij bouwers, en we houden ervan om nieuwe en unieke dingen te maken. Ons uitgebreid netwerk met een combinatie van de beste leveranciers, de handigste vakmannen en de creatiefste kunstenaars, laat ons toe om bijna elk idee naar een verbluffende realiteit te vertalen. Laat ons weten waar u van droomt, uw flexibiliteit is onze troef.

 
 
 

Over ons

Smile is een gloednieuw evenementenbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op stock en een buitengewone voorkeur voor de natuur. Wij hebben als doel de mooiste buitenfeesten ter wereld te bouwen en willen het jou als onze klant zo goed mogelijk naar je zin maken. We are here to make you Smile.

Contacteer ons


 
 
 

#smileinspire

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Top