Maak je Garden Parties onvergetelijk met Smile Outdoor

Garden Parties

There’s always a reason for a garden party.

arrow

 
 
 

Onvergetelijk

Er is niets vergelijkbaar met de sfeer en charme van een tuinfeest. De geur van buiten. Het gevoel van vrijheid. Of je nu jouw 60ste verjaardag viert in ware “Great Gatsby” stijl, of het gaat om het communiefeest van je dochter met een kinderboerderij en een uitgebreid speelveld – jouw buitenfeest wordt legendarisch.

Persoonlijk

Een buitenfeest is júllie feest. Maar dan echt dat van jullie. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is als graaien uit een snoeppot. Alles start immers van een leeg blad, en dat kleur je zelf in zoals je wil.

Betoverend

De natuur om je heen, en zicht op groen. Gezellig in je achtertuin of bovenop een heuvel. Dit is de melodie van jouw onvergetelijke dag. Laat je innemen door de magie van buiten. Alles kan vandaag, het is jouw buitenfeest.

Alles kan

Nagenoeg alles is mogelijk wanneer je van nul begint op te bouwen. En dat is fijn. Zowel qua timing, als productie of locatie, maar ook qua gelegenheid of thema van je feest of evenement. Een buitenfeest past zich aan aan jullie wensen, en niet andersom.

Eindeloze mogelijkheden

A garden party is a blank canvas. Start painting.
 

Je bouwt wat je wil

Wil je een dorp van tipi’s of een constructie met containers? Een transparante tent, een stoere stretch met groot terras of een elegante paviljoentent? Dat kan. Of bouwen we een glamping voor je hele familie in het midden van de natuur? Dat kan ook.

Waar je wil

Een feest bij je thuis, of in de wei van de achterbuur. Of bladeren uit onze uitgebreide selectie van de meest magnifieke stukjes natuur die wij voor jullie hebben uitgezocht. Wij zijn flexibel, net als onze diensten.

 

Wanneer je wil

Bij een buitenfeest of garden party hoef je gelukkig geen jaren op voorhand “de zaal vast te leggen”. De natuur heeft meestal nog wel ergens een plekje vrij. Last minute of zelfs onbezonnen, het hele jaar door en de klok rond, het kan.

Waarvoor je wil

Een garden party of buitenfeest kan voor elke gelegenheid, en het kan groots of klein en intiem. Babyborrels, jubileums, communie- en lentefeesten, sweet 16 party’s in thema en pensioensfeesten. Chique, speels, ongedwongen of luxueus? Wij bouwen het feest en de beleving die júllie wensen.

 
 
 

Laat je inspireren

Als je het kan bedenken zijn wij er voor jou om het te bouwen.

Een lentefeest in de natuur.
Overnachten in een zelfgebouwd tentendorp.
Een akoestisch optreden onder de blote hemel.
Ontbijten in de tent met vrienden en familie.
Een springkastelen paradijs op de heuvel.
Die ene artiest of band op jouw privéfeest.
Kerstmis vieren in je tuin of in een veld.
Decors en constructies, maat gemaakt voor jullie.
Een winterfeest in de tuin van oma.
Gepersonaliseerde decoratie en kunstwerken.

Contacteer ons met jouw idee!


 
 
 

Weer of geen weer

Een garden party kan het hele jaar door
 

Zomer

Wie tuinfeest zegt, denkt aan de zomer. Ideaal, want in de zomer is het inderdaad heerlijk vieren buiten. Een mooie tent, grote terrassen en gezellige wandelpaden. Lunchen of dineren onder de blote hemel, en dansen in het groen. Dit wordt de mooiste dag van je leven.

Winter

Ook in de winter is het prachtig buiten. We krijgen een tent of tijdelijke structuur net zo warm als een andere locatie. En de charme is ongezien: gezellige haardvuurtjes met winterse decoratie, of we doen alsof het zomer is en werken rond een kleurrijk thema, terwijl er buiten 10 cm sneeuw ligt. Jullie zijn de baas – héérlijk.

 

Regen

Maar wat als het regent? De magie van buiten staat of valt niet met regen, geloof ons. Er zijn heel wat manieren om ons te wapenen, en met verwarmingselementen en overdekte wandelwegen zetten we slecht weer al gauw buitenspel. Trouwens, buiten lekker regenen en terwijl je lekker warm binnen zit – weinig gezelligers dan dat, toch?

Wat als?

Natuurrampen en overstromingen? Wij zijn natuurlijk geen tovenaars. Zoiets hebben we niet in de hand. Maar zo’n extreme situaties zijn uitzonderlijk en kunnen we bijvoorbeeld opvangen met een last-minute verhuisoptie naar een indoorlocatie. We denken met u mee, we are here to make you Smile.

 
 
 
 

Locaties

We don't need a venue, we build one.

Een buitenfeest kan overal. Bij jou thuis of op een van onze zelf geselecteerde en uiterst charmante locaties, waar we vrij spel hebben en van nul kunnen beginnen bouwen. Van de Kempen tot Wallonië, de Kust en de Ardennen, of aan de andere kant van de wereld. Dit is jóuw evenement.

Jouw locatie

Kent u het spreekwoord “U een wei, en de rest doen wij” ? Wij bouwen jouw tuin, veld of weide of parking om tot het decor van je droomfeest. Zeg maar waar je het wil. Kijk, het staat er al.


Onze locatie

Daarnaast biedt Smile een aantal uitzonderlijke buitenlocaties aan in een prachtige omgeving. Denk aan een prachtige weide rond een vijver, of een veld met zicht op een vallei. We gaan met plezier op zoek naar de plek van jouw dromen. Alles is mogelijk, hadden we dat al gezegd?


Buitenland

Moet en zal jouw feest op een wijngaard in de Provence door gaan? Of heb je het liever op de stranden van Ibiza of op een rooftop in New York? Smile heeft een leuk telefoonboek met internationale contacten en bouwt jouw “destination event” waar je het wil. Heb je zelf connecties? Prima, dan werken we samen!


Indoor

We hebben dan wel een hart voor buitenfeesten, onze passie en ervaring ligt bij het creëren van evenementen, van belevenissen. En die kan je met de juiste overtuiging overal bouwen. Dus natuurlijk staan wij ook paraat om uw indoor projecten mee te bouwen. Alles kan.


 
 
 

Contacteer ons

Make me smile
 
 
 

Onze diensten

You are going to be pampered in every single way

Wij zijn dromers en doeners. Flexibel en steeds op zoek naar net dát waarmee we jullie de allerbeste service kunnen bieden. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Wij zijn écht hier to make you Smile.

 

Locaties

Wij hebben een aanbod van prachtige buitenlocaties overal ten velde, en we werken dagelijks verder aan de uitbreiding van ons netwerk om ook in jouw buurt de meest magnifieke weides en stukjes groen te bundelen. Heb je zelf een mooie locatie aan te bieden, dan kan je ons hiermee ook contacteren.

Logistiek

Wij zorgen voor alle “essentials” voor jullie buitenfeest en zijn het gewoon om “van nul” te vertrekken. Stroom- en watervoorzieningen, rijplaten en wandelwegen, tenten, koelwagens en buitenkeukens. Wij nemen de logistieke uitdaging van een buitenfeest graag uit jullie handen.

 

Totaalservice

Wij zorgen voor de volledige beleving van jouw privé feest of evenement. Logistiek is het begin, en dan volgt de inrichting, techniek, op maat gebouwde animatie en decoratie, muziek, aankleding van je ceremonie, transport van je gasten en wat je verder maar wenst, Daarnaast zorgen we voor een duidelijke, transparante en vriendelijke opvolging. Ons doel is to make you Smile tijdens elk aspect van onze samenwerking.

Maatwerk

Diep van binnen zijn wij bouwers, en we houden ervan om nieuwe en unieke dingen te maken. Ons uitgebreid netwerk met een combinatie van de beste leveranciers, de handigste vakmannen en de creatiefste kunstenaars, laat ons toe om bijna elk idee naar een verbluffende realiteit te vertalen. Laat ons weten waar u van droomt, uw flexibiliteit is onze troef.

 
 
 

Over ons

Smile is een gloednieuw evenementenbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op stock en een buitengewone voorkeur voor de natuur. Wij hebben als doel de mooiste buitenfeesten ter wereld te bouwen en willen het jou als onze klant zo goed mogelijk naar je zin maken. We are here to make you Smile.

Contacteer ons


 
 
 

#smileinspire

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Top